Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;

Belen Atatürk Parkımızı Yeniliyoruz.

Belen ilçesinin merkezinde bulunan ve yıllardır yenilenmeyi bekleyen Belen Atatürk Parkında yeniden yapım çalışmalarına, Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün talimatıyla başlandı.

Yakın zamanda Belen Millet Bahçesi, futbol ve basketbol sahalarının müjdesinin ardından, bir müjde daha açıklayan ve konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Gül, “İlçe vatandaşlarımızın çalışmaların başlamasıyla merakla beklediği Belen Atatürk Parkındaki çalışmaların nedenini açıklamanın mutluluğunu yaşamak, Allah şükürler olsun ki bana nasip oldu.

Belen Atatürk Parkımız ilçemizin merkezinde bulunan ve coğrafik yapı nedeniyle sınırlı sayıdaki parklarımızdan en önemlisi, dört bin metrekare alanda başladığımız yeniden yapım çalışmasıyla, daha kullanışlı bir hale gelecek olan parkımızın içerisinde vitamin kafe, oturma ve yürüyüş alanları, Atatürk heykelinin arka kısmında ise Ay yıldızlı Bayrağımızın devasa figürü ve yan taraflarında ise 16 devlet kuran şanlı Türk tarihinin bayraklarıyla süsleyeceğiz.

Alanda temizleme çalışmalarımızı hızlıca tamamladık, en kısa sürede de açılışını gerçekleştireceğiz, ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.