Belen’de Zabıta Görev Başında…
Küresel çapta salgına dönüşen “Covid-19”la mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nca alınan tedbirleri harfiyen uygulayan Belen Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Belen Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, #CoronaVirüs‘e karşı alınan tedbirler kapsamında, ilçede kurulan semt pazarlarında tezgah açan esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşla maske, eldiven dağıtımının yanı sıra, ateş ölçümlerini de yaparak virüsten korunma yolları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor.

Ayrıca sokağa çıkma yasağı nedeniyle, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların evlerinden çıkmamaları yönünde, zabıta araçları ve megafon sisteminden duyurularını aralıksız devam ettiriyor.