15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümü dolayısıyla, Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma proğramı düzenlendi.
15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen okunan dua ile başlayan anma proğramına Belen Kaymakamımız Hayrettin Baskın, Belediye Başkanımız İbrahim Gül, Belen İlçe Emniyet Amiri Serkan Beyoğlu, Belen İlçe Jandarma Komutanı Ertan Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, T. Muharip Gaziler Derneği Belen Temsilcisi Ömer İncesu, STK Temsilcileri, Kurum Müdür ve Amirleri, Şehit ve Gazilerimizin aileleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.