Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Kıymetli Gazeteci Arkadaşlarım;

Bir fotoğraf karesiyle yada yazdığı bir haberle, ülke gündemini değiştiren gazeteci arkadaşlarımızın gününü, en içten dileklerimle kutlarım.

Basın, yerel ve ulusalda meydana gelen gelişmelerin bilgi kirliliğinden uzak, doğru ve tarafsız haber alma hakkına sahip olan vatandaşlarımıza hızlı ve doğru bilgiyi aktaran ve bu manada bizlerin gören gözü, işiten kulağı, söyleyen dili olan önemli kurumlarımızın başında gelmektedir.

Gazetecilik ise tarafsız, objektif, özel hayat ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran müstesna bir meslektir.

Yazılı ve görsel yayın organlarında gece gündüz demeden, ailesinden, sosyal hayatından ödün vererek, mesai kavramı gözetmeksizin haberin olduğu yer ve zamanda özveriyle çalışarak, güncel haberleri kamuoyuna tarafsız bir şekilde yansıtan gazeteci arkadaşlarımızın10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutlar, mesailerinde kolaylık, görevlerinde başarılar dilerim.