KKTC Başbakanı Ersin Tatar Belen’de…
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ersin Tatar, KKTC Milletvekili Sayın İzlem Günçağ Altuğra, KKTC Mersin Başkonsolosu Sayın Zalihe Mendeli ve beraberindeki misafirler, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Sayın Başbakanımızı burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Zeytin Dalı Harekatı sebebiyle “Türkiye Cumhuriyeti’nin haklı mücadelesinde her zaman Kıbrıs Türk’ü olarak yanındayız. Türkiye Cumhuriyeti de her zaman Kıbrıs Türk’ünün yanında olmuştur ve olacaktır” sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Sohbet ortamında geçen programda, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri de hazır bulundu. Günün anlam ve önemine istinaden Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ersin Tatar tarafından da karşılıklı hediye takdiminin ardından, ziyaret programı sona erdi.