Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL;
İnsanların mutlu olması, bizlerin elinde…
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Belediyesi ve HBB yetki ve sorumluluğunda olan, ana ve ara yollarda incelemede bulundu.
Belediye personelleri tarafından kentin farklı noktalarında sürdürülen yol tadilatı, kilitli parke, park ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gül, merkez mahallelerde yaptığı incelemenin ardından şu ifadelere yer verdi.
“Yerel yönetimlerin birincil görevi, halkın istek ve ihtiyaçlarını en iyi gözeten kamu kurumu olabilmektir. Belen Belediyesi olarak ilk işimiz merkez mahalle olarak tabir edilen, Bakras, Muhlisali ve Cumhuriyet mahallerindeki içler acısı durumu, bir an önce pozitife çevirmek. Bugüne kadar hep geçici çözümlerle, unutulan mahallelerimize hizmet götürülmüş. HATSU yetkilileriyle yaptığım görüşmede, su ve kanalizasyon bağlantılarının öncelikli yapılması isteğini dile getirdim. Sağ olsun onlarda ellerinden geleni bir an önce yaparak çalışmalarını tamamlayacağını ifade ettiler. Bu çalışmaların ardından asfalt ve ara yollarda kilitli parke taşıyla buluşacak olan mahallelerimiz, çevre düzenlemeleriyle birlikte, daha yaşanabilir yapılar haline gelecek.
Bizler seçilmişler olarak mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımıza başladık. İlçe genelinde yaşanan sıkıntı ve sorunları tek tek not alıyoruz. Belen’in hakkı olan hizmetleri alabilmesi için ben ve ekip arkadaşlarımız canla başla çalışıyoruz. Seçimden önce vaat edilen 41 yatırım için çalışmalarımız devam ediyor. Kent halkının daha kaliteli bir şehirde yaşamasının sağlanacağını kaydeden Belediye Başkanı İbrahim Gül; İncelemelerimiz sırasında esnaf ve vatandaşlarımızdan da kent genelinde yaşanan sıkıntıları bizlere iletiyorlar. Mahalle Muhtarlarımızla iletişime geçip çalışmalara başlıyoruz. Hepimiz bu ilçede nefes alıp veriyoruz, güzel hizmetlerin gelmesi, insanların mutlu olması, bizlerin elinde. Şehrin niteliklerinin halkın hayatını sürdürebilmesine uygun oluşu, yaşanabilir bir kent olduğunun göstergesidir. Bizlerde bu doğrultuda projelerimizi bir an önce hayata geçirerek, ilçemizi yaşanılabilir şehirler arasında, giderek yukarı taşımak tek arzumuzdur” İfadelerini kullandı.