Başkan Gül’e Vali Doğan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti…
Hatay Valisi Sayın Rahmi DOĞAN, Belediye Başkanı İbrahim GÜL’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Görev süresince Belediye Başkanı İbrahim Gül’e başarılı çalışmalara imza atma temennisinde bulunan Hatay Valisi Sayın DOĞAN, Amanos Dağları’nın tek geçit noktasında bulunan, Anadolu ve Avrupa’yı, Ortadoğu ve Mısır’a bağlayan bu önemli ilçemiz artık sizlere emanet. İnşallah bu güzel ilçemizin güzelliğine güzellik katarsınız. İfadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbrahim Gül ise; “Biz seçilmişler olarak önemli bir görevin başına getirildik. Vatandaşlarımızın da bana olan güvenini Rabbim’in de yardımıyla çok çalışarak boşa çıkarmayacağım. İfadelerini kullanarak, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.