Yeni Yıl Tüm İnsanlığa Huzur Getirsin…

Yeni yılın tüm insanlığa bol tebessüm ve huzur getirmesini dileyen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu mesajın devamında şu cümlelere yer verdi;

Sevinci, hüznü, mutluluğu, gözyaşını, zorlukları ya da kolaylıkları hep birlikte yaşadığımız bir yılı geride bırakırken, yepyeni umutlara, yeni bir yıla adım atıyoruz.

Geçtiğimiz yılda acı tatlı ne yaşadıysak, bu yıldan da güzel şeyler umut etmek ve umut ettiklerimiz için çabalamak, emek vermek zorundayız. Şüphesiz ki tüm isteklerimizin gerçekleşmesi için üstümüze düşeni yapmak zorundayız. Ülkemiz ve kendi geleceğimiz için çalışmalı ve sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bizlerin, önce aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum. İlçeden ile ve sonunda ülkemize yayılacak bir hoşgörü sahası içinde yaşatıp, bugünü ve yarını emanet ettiğimiz gençlerimize örnek olmalıyız.

Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek, bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2019 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.