Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
Başkan Vurucu, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna giden yolun, en önemli temel taşlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü vesilesiyle kutladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın, haklı gururunu, onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan yaktığı meşalenin devamında, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için işgalci devletlere karşı küllerinden doğan bu millet, işgalcilere gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam etmiştir.
“Esaret ve işgal zincirlerini kıran, Türk Milleti “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek, kanının son damlasına kadar en zor şartlarda savaşarak, şanlı al bayrağımızı göndere çekmiştir.

Bu duygularla;
Ulusumuzun kendi geleceğini inşa etme çabasının en somut örneği olan, TBMM’nin açılışının 98. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum.” Dedi.