Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu;
Belen Devlet Hastanesi’ne Kavuşuyor…
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Yoğun çabaların ardından Halilbey mahallesine yapılacak olan Belen Devlet Hastanesinin müjdesini verdi.
Başkan Vurucu Belen Hastanesinin konumlandırılacağı alanda incelemede bulunarak, yapılan çalışmaları incelemenin ardından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi.
Vurucu; “Kıymetli hemşerilerim, değerli büyüklerim, Belenimize sonunda güzel bir hastaneye kavuşturuyoruz. Şu an burada yaptığımız çalışma hastanemizin konumlandırılacağı alanın zemin etütlerini yapmak. İnşallah iki üç gün içerisinde zemin etüt çalışmalarımızın tamamlanmasıyla, ihale aşamasana geçilerek, mayıs ayı içerisinde Hastanemizin temelini atacağız. İlçemize Hayırlı uğurlu olsun, rabbim kimsenin sağlığını bozmasın, hastaneye de düşürmesin ama ilçemiz vatandaşlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak olan hastanemiz, ilçe vatandaşlarımız daha önceleri bir iğne ya da bir serum için bile İskenderun devlet hastanesine gitmesini önleyecek ve vatandaşlarımızın hastane çilesine son verecek. İnşallah sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımız da ihtiyaçlarını devlet hastanemizde karşılayarak rahat bir nefes aldırırız. İlçemiz Belen’e yoğun uğraşlarımızın ardından hastane çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarda bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen bölge Milletvekillerimize, Sağlık Bakanlığımıza, Hükümetimize ve çalışmalarımızda bizlere her zaman yoğun mesai harcayan personel ve ekibimize teşekkürlerimi sunar, tekrar Belen Devlet Hastanesinin İlçemiz Belen’e hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Böylesine güzel projeleri ilçemize kazandırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.