Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu;
Miraç Kandilimiz, İslam Âlemine Huzur Getirsin.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Vurucu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Mübarek cuma gününü cumartesiye bağlayan gece, Peygamberimizi Cenabı-ı Hakkın huzuruna kabulü anlamına gelen Miraç gecesinde, Alem-i İslam’ın ve milletimizin, Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Rabbimden diliyorum.” Dedi.
Başkan Vurucu, “Her emrinde biz kulları için sayısız fayda ve huzuru bizlere sunan Yüce Rabbimiz. Böylesine huzur ve bereketli gecelerimizde, dünya işleri ile meşgul olan ve yorulan ruhlarımızı dinlendirerek bizlere kendisine bir adım da olsa yaklaşmamıza fırsat verir. Bu gece Allah’a yönelen kalplerimiz huzura ererek tüm varlığımızla ibadet edecek ve yapacağımız ibadet ve dualarla, alınacak manevi haz ve kararlar bizi on bir ayın sultanı Ramazan ayına bir adım daha yaklaştırarak, o mübarek güne ermemize vesile olacaktır.
Bu gece idrak edeceğimiz Miraç kandilini tebrik eder, başta ülkemiz ve İslam aleminin, birliğine, dirliğine, bir ve beraber, barış ve hidayetine vesile olmasını, Cenabı Hak’tan temenni ediyorum.” Dedi.