Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen Ötençay mahallesinde ikamet eden Nazik Vural’a hasta yatağı hibe etti.

Ziyarete Şenbük Mahalle Muhtarı Talip Vurucu, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Solmaz, Belediye Meclis Üyesi Halil Polat’da katıldı.

Başkan Vurucu yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Halka Hizmet Merkezine gelen talep üzerine birim çalışanlarımızın yaptığı incelemelerin ardından böyle bir talep olduğunu öğrendim. Yatalak olarak yaşamını sürdüren ve özelliksiz bir yatakta sırt ağrısı çeken Nazik Vural’a yardım elini uzatarak hasta yatağı hibe ettik.

Teyzemiz bundan sonra yaşamını daha iyi şartlarda sürdürme olanağına kavuştu. Bundan sonra da Belen Belediyesi olarak Nazik teyzemizin ihtiyaçlarını karşılama konusunda desteklerimizi sürdüreceğiz diyerek, Nazik Vural’la bir süre sohbet etti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, konuşmasının devamında yaşlı, hasta, kadın ve çocukların daima yanlarında olduğunu dile getirerek, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın belediyemize müracaat ederek veya 0326 441 2100 numaralı telefonları arayarak bilgilendirme yapabilirler diyerek, Nazik Teyzeye sağlık ve şifa temennisinde bulundu.