Belediye Başkanımız Adnan Vurucu, Hatay Günlerinin Son Gününde, Belen Standında Hemşehrileriyle Buluştu
Belen ve Hatay’ın Tarihi, Doğal Güzellikleri ve Yöresel Tatlarının Konu Olduğu Sohbetlerde, Vatandaşlarımız Böyle Bir Organizasyona Katıldığınız İçin Sizlere Teşekkürlerimizi Sunuyoruz, Bize Memleketimizin Kokusunu ve Kültürel Çalışmalarını Getirdiğiniz Diyerek, Başkan Vurucu’ya Memnuniyetlerini Dile Getirdi.
Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’da Yaptığı Sohbette, Bizler Belen ve Hatay’ımızın Tarihi ve Yöresel Güzelliklerinin Tamamını Tüm Türkiye’ye Tanıtmak İçin Buradayız, Belen ve Hatay’ımız Tarihi ve Yöresel Tatlarını Anlatmakla Bitiremeyiz. Bizleri Ziyaretlerimizden Dolayı Teşekkürlerimi Sunuyorum Dedi.