Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda;

“Azim ve kararlılıklarıyla bizlere örnek olan, ilham veren engelleri aşmanın bir inanç meselesi olduğunu, başarının anahtarının öncelikle kişinin buna inanması gerektiğini, her gün ispat eden, engelli kardeşlerimiz spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim, sivil toplumda, iş dünyası ve birçok alanda göstermiş oldukları mücadele gerçekten bizlere örnek olmuştur”.

Başkanı Adnan Vurucu “Engelli Kardeşlerimizin yaşadığı sorunlar için tüm vatandaşlarımızın adeta bir seferberlik ruhuyla hareket etmesi gerekmektedir. Biz birlikte, büyük bir aileyiz, Yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevmek, ona saygı duymak, hürmet göstermek mecburiyetindeyiz”.

Adımlarınızın biçiminin ne önemi var, mühim olan yürüyüşümüzle, sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir. Engelliler Gününün İlçemizde, Ülkemizdeki ve tüm Dünyadaki Engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Dedi.