Radar’da “ekmek arası sucuk zamanı”

Belen’in tanıtımına büyük önem veren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen’i tüm değerleriyle tanıtmaya devam ediyor.

Belen’in yazın yaylarıyla olduğu kadar, kış mevsiminde yöre halkının ilgi odağı olduğuna vurgu yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Atik Yaylası Radar mevkiinin kar tutması dolayısıyla her kış halkın ilgi odağı haline geldiği, Radar’a gelen halkın, mangalda ekmek arası sucuk yaparak zamanlarını güzel bir şekilde geçirdiğini anımsattı.

Davete katılan gazetecilere ve halka, ekmek arası sucuk, ayran ve şalgam  ikram edildi, gelen konuklar ise yanan çoban ateşinde ısındı. Başkan Vurucu, daha sonra basın mensuplarıyla birlikte karda Radar mevkiine doğru kısa bir yürüyüş yaptı.

Burada 2015 yılının değerlendirmesini yapan Başkan Adnan Vurucu, içinde bulunduğumuz yılda badireler atlatıldığına işaret ederek, “bu yaşadığımız durum Türkiye’yi neredeyse iç savaşa sürükleyecekti” 15 Temmuz darbe girişiminde halkın Devletiyle el ele olduğunu ve darbeye karşı dim dik durduğunu söyledi.

Dinamik, modern ve gelişmiş bir ülke ve Belen temennilerini halkla paylaşan Başkan Vurucu, yeni yıla ilişkin de iyi dileklerini dile getirdi.

Sarıkamış Şehitleri anma yürüyüşüne de halkı davet eden Belen Belediye Başkanı Vurucu, “Bu gün sizlerle buluştuğumuz bu mevkide 8 Ocak 2017 tarihinde ilçemiz Belen’in Radar mevkiinde düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, düzenlenen etkinliğin Belen’in tanıtımında olumlu etkilerine dikkat çekerek Hatay’ın  her köşesinin ayrı bir değer olduğunu belirten Başkan Veysel Cıncık, Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.