Kırıkhan’ı yaşanabilir ve sağlıklı bir yaşam haline dönüştürecek Doğalgaz için, Kırıkhan Koyuncu Höyüğünde doğalgaz vanasının bulunduğu yerde Doğalgaz Altyapı çalışmaları için açılış töreni düzenlendi. Temel atma töreninde Belen ilçemizi temsil ettim. Kırıkhan’a Doğalgaz projesi hayırlı olsun. Törene başta Hatay Valimiz Sayın Erdal Ata olmak üzere Hatay Milletvekilimiz Mehmet Öntürk, Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Ticaret Odası Başkanımız Halil İbrahim Cesur, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanımız Ahmet Atıç Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Askeri erkan, Daire amirleri, işadamları, basın mensupları, ve çok sayıda davetli katıldı.