Belediye Başkanı Adnan Vurucu, gece gündüz demeden ekibiyle birlikte canla başla çalışıyor. Hafta sonlarında da halkıyla bütünleşmeyi sürdüren Başkan Adnan Vurucu, Sarımazı Okan sitesinde çocuk oyun parkında çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. Belediye Başkanı Adnan Vurucu, çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Belen’in Sarı Mahallesi Okan sitesinde sakinler ve çocuklarımız ile birlikte verimli bir gün geçirdik. Belediyemiz personelinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledik. Halkımızın beklentilerine ilişkin sohbet ettik. Okan sitesindeki parkta çocuklarımızın neşeli bir şekilde oyun oynamaları onları, ailelerini ve bizleri mutlu etti. Çünkü, çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerini oynadıkları oyunlar besler. Belenimizin ve büyük küçük herkesin hak ettiği hizmetleri yaşama bir bir geçirmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.